Hej Linnea, ni på Norr Mälarstrands Blommor är en av våra första kunder som valde att skaffa vårt Företagslarm.
Vi skulle gärna vilja veta lite mer om varför ni valde Securitas och hur det har fungerat?

 

Varför valde ni ett företagslarm från Securitas?

-Vår gamla larmdosa var smutsig och väldigt sliten och såg jäkligt tråkig ut helt enkelt, så jag tänkte att det nog var dags att byta så jag sökte runt lite på nätet och hittade Securitas nya företagslarm vi tyckte att de smarta funktionerna och appen verkade bra. Jag hade lite frågoroch fick snabbt svar av Securitas - sedan beställde jag!

Vad var det för typ av frågor du hade om vårt företagslarm?

-Det jag egentligen undrade mest om var övervakningskameran och hur den fungerade, sedan hade jag lite frågor om appen. I webshoppen kunde jag läsa om att man kunde koppla in sonoshögtalarna till larmet på något vis och det undrade jag hur det fungerade.

Valde ni installationshjälp i webshoppen eller installerade ni själva? Och hur tyckte ni att installationen gick?

-Vi valde att installera larmet själv för att det skulle bli lite billigare. Vi hade valt ganska många tillbehör till larmet så det tog lite tid men annars gick det bra. Vi fick hjälp av en granne som är låssmed att installera det elektriska låset men kameraövervakningen och det andra tillbehören satte vi upp själva. Vi hade lite frågor om hur vi skulle göra med temperaturlarmet så vi ringde supporten och fick snabb och enkel hjälp på telefon.

Vad är den bästa funktionen med företagslarmet?

-Vi använder faktiskt kameraövervakningen nästan varje dag, inte för att titta efter tjuvar utan mest för att se hur det ser ut i våra blomkylar så vi kan planera våra inköp utan att behöva åka till butiken och se efter hur lagret ser ut. Vi har också en temperatursensor i kylarna som känner av hur kallt det är, om det blir för varmt så går larmet till alla våra telefoner så kan vi gå dit och stänga igen dörrarna om någon glömt dem öppna.

Fick ni till kopplingen mellan Sonoshögtalarna och larmet?

-Ja! Det fick vi - nu startar en spellista i Sonos varje gång vi larmar av larmet i appen och sedan slutar musiken spela när vi larmar på och går hem. Det har tagit bort ytterligare ett moment i vår öppningsrutin vilket alla som jobbar i butiken tycker är jättebra.

Tack så mycket för din tid Linnéa och skönt att höra att ni verkar nöjda med vårt företagslarm! Tveka inte på att höra av er till oss om ni har några frågor.