Securitas-24-7

 

SECURITAS LARMCENTRAL FINNS
DÄR FÖR DIG DYGNET RUNT


Vår larmcentral är bemannad dygnet runt 7 dagar i veckan. Här arbetar specialutbildade larmoperatörer med att hantera alla olika typer av inkommande larm. Med hjälp av bilderna från ditt system kan de snabbt verifiera larmet och sätta in rätt åtgärder.

Securitas-bredband-GSM

 

SÄKER UPPKOPPLING VIA
BÅDE BREDBAND OCH 4G


Förstklassig teknologi ser till att ditt larm alltid är uppkopplat genom att kommunicera via både bredband och 4G-nätet.

Securitas-crash-and-smash

 

FÖRSTKLASSIGT
SABOTAGESKYDD


Ditt larmsystem är försett med ett sabotageskydd för att säkerställa din trygghet. Om någon skulle slå ut din larmsignal genom att förstöra din centralapparat kommer systemet notera den saknade signalen och generera ett skarpt larm till vår larmcentral.

Securitas-geografiska-zooner

 

ALLTID LARMAT MED GEOGRAFISKA ZONER


Med hjälp av Geo-tjänster kan larmsystemet skicka en påminnelse varje gång du lämnar en geografisk zon utan att ha slagit på ditt larm. Med en enkel knapptryckning är sedan larmet aktiverat och ditt företag säkert.

Med Geo-tjänster aktiverat kan du även ställa in automatiska händelser som exempelvis att tända eller släcka belysningen i din lokal.

Läs mer om Geo-tjänster här

 

Securitas-hemlarm-app

 

FÅ FULL KONTROLL ÖVER DITT FÖRETAGSLARM


Larma till och från, få notiser från ditt larmsystem, se vilka dörrar och fönster som är öppna, se och ta bilder, se och spela in video, tänd och släck lampor, skapa tillfälliga användare med begränsad tillgång och mycket mer.

Med vår nya plattform får du full kontroll över ditt företagslarm. Möjligheterna för dig att anpassa ditt larmsystemet efter just dina behov är många. Du styr ditt larm via antingen dator eller via vår app för smarta telefon, surfplatta eller iWatch.

Läs mer om vad du kan göra i plattformen här

 

App Store  Google Play

MINIMERAR MATERIELLA SKADOR & RÄDDAR LIV


Med rökdetektorer som är anslutna till Securitas larmcentral kan du alltid känna dig trygg.

Den optiska rökdetektorn, som ingår i samtliga av våra larmpaket, är integrerad i larmsystemet och är alltid påslagen oavsett om du har larmet i larmat läge eller ej. Det innebär att den larmar även om du sitter i möte med larmet frånkopplat. Vid en larmsituation ser våra erfarna larmoperatörer till att rätt åtgärder sätts in. Detta innebär inte enbart att skadan på din egendom och dina ägodelar minimeras utan även att liv kan räddas.

RÄTT ÅTGÄRD MED BILDVERIFIERING


När en rörelsedetektor med kamera larmar tar den tre bilder som skickas till vår larmcentral samtidigt som den blir tillgänglig för dig via vår app och Mina sidor. Bilden hjälper operatören att se vad som orsakat larmet och kan snabbt sätta in rätt åtgärder. Detta medför även att onödiga väktarutryckningar kan undvikas. Larmcentralen får endast tillgång till bilder från kameran vid ett eventuellt larm och kan övrig tid INTE se några bilder från ditt företag.

Du kan även när som helst ta en titta-in-bild (upp till 40 bilder/månad) via vår app eller via Mina sidor om du vill se efter om allt står rätt till.