Securitas-geografiska-zooner

 

INSIKTER OM DIN VERKSAMHET

Smidig lösning för att skapa och ta emot dagliga och veckovisa rapporter om din verksamhet. Aktivitetsrapporterna ger dig insikt om beteendet på ditt företag. Med aktivitetsrapporterna får du en detaljerad redogörelse för vilka tider din anläggning eller dina anläggningar tillkopplas och frånkopplas och vilken tid din butik öppnas och stängs. Dessutom får du direkt en avisering om din personal öppnar för sent eller stänger för tidigt. Genom analys av dina sensorer kan du via rapporterna få insikt om rörelsemönster och/eller kundflöde i din verksamhet. Exempel på tillämpningsområde för detta skulle kunna vara säkerställande av rätt bemanning eller öppettider för din butik, restaurang etc.

Securitas-hemlarm-notiser

 

OVÄNTAD AKTIVITET

 Funktionen ”Oväntad aktivitet” innebär att ditt system har lärt sig hur du brukar använda systemet under dygnet, vilka dörrar du öppnar och vilka rum du brukar röra dig i, och meddelar dig om något oväntat inträffar. Funktionen är aktiv oavsett om ditt larm är tillkopplat eller inte, och är tänkt att göra dig uppmärksam på händelser som verkar ovanliga eller oväntade. När något händer så skickas en notifiering till din telefon, och/eller ett e-mail till en mottagare. Funktionen är aktiv i ditt system från början, men det tar ca 7 dagar för systemet att lära sig hur du använder dina dörrar och rum. Du får ett mail från systemet när funktionen är klar att använda.

Klicka här för att läsa mer om funktionen Oväntat aktivitet

Securitas-geografiska-zooner

 

GEO-TJÄNSTER & GEOGRAFISKA ZONER


Få påminnelser om att du glömt att larma ditt företag. Geo-tjänster är en funktion som gör det möjligt för ditt larm att känna av om du anländer till, eller lämnar en geografisk zon. Detta kan användas för att aktivera anpassade aviseringar och händelsestyrda regler. Hur många zoner du behöver väljer du själv. 

Klicka här för att lära dig hur du använder tjänsten.

Geo-tjänster ingår i alla våra abonnemang.

Securitas-hemlarm-regler

 

HÄNDELSESTYRDA REGLER


Tänd belysningen då någon rör sig i ett rum nattetid och spela in videosekvenser då larmet löser ut. Med händelsestyrda regler kan ditt larmssystem automatiskt styra olika aktiviteter i din lokal, vilket i sin tur gör att du kan fokusera på annat. Du kan bland annat slå till och från fjärrströmbrytare som antingen aktiveras av larm, till- och frånkopplingar, sensoraktivitet eller med hjälp av geo-tjänster. Du kan även välja om en regel alltid ska gälla eller om den ska vara begränsad till att endast gälla under specifika tider och veckodagar.

Klicka här för att lära dig hur du skapar händelsestyrda regler

Securitas-geografiska-zooner

 

SCHEMALÄGG FJÄRRSTRÖMBRYTARE


Släck belysningen automatiskt i valfritt rum varje vardag efter 23:00. Du kan skapa olika veckoscheman för att styra dina fjärrströmbrytare. Detta kan framför allt vara bra om du vill skapa en illusion av att det är verksamhet i lokalen. Du kan välja om de ska slås till och från baserat på antingen klockslag, soluppgång eller solnedgång. För att göra det än mer trovärdigt kan du även göra tiderna ungefärliga vilket innebär att systemet slumpar en tid som då är plus/minus ca 45 minuter. Funktionen kan självklart även användas för att underlätta din vardag och du kan även välja att styra andra elektriska apparater, exempelvis olika laddare eller kaffekokaren.

Klicka här för att lära dig hur du skapar ett schema

Securitas-hemlarm-notiser

 

SKRÄDDARSY EGNA NOTISER & MEDDELANDEN

 
Kom du ihåg att stänga bakdörren? Frånkopplades larmet en udda tid? För att ge dig full kontroll över aktiviteten på företaget och ditt larmsystem kan du välja att få meddelanden, som är viktiga för just dig, skickade till din telefon eller e-post. Du kan välja mellan fördefinierade meddelanden eller skräddarsy egna. Begränsningarna är få och du väljer själv om du vill att de alltid ska gälla eller om du vill begränsa dem till vissa tider och dagar. Blir det för många kan du snabbt och enkelt avaktivera de du inte behöver längre med en enda knapptryckning. Du kommer alltid att veta exakt vad som händer när det händer, oavsett var du befinner dig.

Securitas-hemlarm-multipla-anlaggningar

 

FLERA ANLÄGGNINGAR, ETT KONTO


Har du behov av att ha mer än ett larm, exempelvis ett på kontoret och ett i din bostad så går det bra att hantera dem via ett och samma konto.

Securitas-bredband-historik

 

FOTOGRAFISKT MINNE


Securitas Larm memorerar all aktivitet som registreras av ditt larmsystem. Du kan se exakt vad som hände och när vilket ger dig fullständig överblick över att allt fungerar som det ska i ditt larmsystem. För att göra det hela överskådligt finns det dessutom möjlighet att göra filtreringar efter specifika typer av händelser.

Securitas-hemlarm-anvandare

 

TILLFÄLLIGA ANVÄNDARE


Om du exempelvis ska renovera eller har städhjälp finns möjligheten att skapa engångsanvändare eller tillfälliga användare som endast har tillgång till systemet under förutbestämd tid. Du kan även begränsa vanliga användare att endast ha tillgång under vissa tider och dagar.