Moms:
Hem » Startpaket » Produkt

Smart Video

Vårt startpaket Smart Video ger dig möjlighet att titta på live video, automatisk inspelning av klipp vid rörelse, samt smart videoanalys för både säkerhet och verksamhetskännedom.

I paket ingår två stycken kameror som du själv väljer i konfiguratorn nedan. Vill du ha ytterligare kameror (utöver de två som ingår i paketet) så lägger du till dessa i nästa steg, efter att du lagt till grundpaket i kundvagnen. I denna lösning kan du ansluta upp till 8 kameror totalt.

Funktioner:

Live-video i din telefon och dator
Inspelning av klipp i molnet
Videoanalys för säkerhet
Videoanalys för verksamhetskännedom
Upp till 8 anslutna kameror
Skapa obegränsat antal användare

Beskrivning:

Med SecuritasPro Smart Video får du en bra start på din resa mot en trygg arbetsplats. I paketet ingår det två kameror av den typ du själv väljer, och efter installationen så kan du enkelt se live-video, kolla på inspelade klipp samt sätta upp regler för videoanalys.

Videoanalysen kan notifiera dig via appen eller via mail, om saker som händer framför dina kameror. Bli notifierad om det är fler än t.ex. 3 personer i kö vid kassan eller se hur många personer som just nu befinner sig i din butik. Du kan även få notifieringar om en person eller fordon befinner sig vid ditt lastintag, eller om en person uppehåller sig på din parkering under natten.

Observera att inga bilder från dina videokameror, under några omständigheter, kommer att skickas till Securitas larmcentral utan ditt medgivande. Detta betyder att händelser i ditt kamerasystem inte leder till några åtgärder från Securitas, så det är bara du själv, och de du skapar upp som användare, som blir medvetna om vad som händer vid ditt företag.

Med vår app och Mina sidor styr du enkelt ditt system oavsett var du befinner dig. Du kan även när som helst välja att utöka ditt system med inbrottslarmsfunktioner för ett mer heltäckande skydd. I paketet ingår även informerande och avskräckande dekaler.

Vill du veta mer om vilka regler som gäller vid kameraövervakning? Läs mer på Integritetsskyddsmyndighetens sida

Totalt pris:

1196,00 kr

Månadskostnad:

bindningstid 24 månader
Du har redan ett paket i kundvagnen. Det går endast att beställa ett larmpaket åt gången. Vill du ersätta det befintliga paket?

Nuvarande prenumeration:

Video - Smart Video
Plus - Smart Larm
Premium - Smart Kombo

Välj tillval nedan:

(0/2 tillval valda)

Välj två kameror som ska ingå i grundpaketet

IP-kamera Ute PoE
1596,00 kr
IP-kamera Inne WiFi (liten modell)
1196,00 kr
IP-kamera Ute PoE (dome)
1596,00 kr

Abonnemang som krävs

Video - Smart Video
179,00 kr / månad